Sinds 2014 begint de Masgutova Methode voor Neuro-senso-motorische Reflex Integratie in Nederland bekend te worden. In april 2014 maakten 40 pioniers kennis met het bijzondere werk van Dr. Svetlana Masgutova, en leerden de basistechnieken van de integratie van primaire reflexen volgens de Masgutova Methode. In december 2014 sloten nog 60 mensen hierbij aan. Op dit moment zijn er 100 mensen in Nederland, die enthousiast en succesvol bezig zijn om kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsuitdagingen en volwassenen te helpen met behulp van deze methode.

In Amerika en Canada wordt deze methode ook wel ‘The Missing Link’ genoemd, en in Nederland ervaren we in onze praktijk, instelling en thuis situatie dat dit inderdaad een effectieve en krachtige methode is. De interesse voor de Masgutova Methode groeit met de dag. Steeds meer mensen willen leren hoe ze via deze bijzondere methode kinderen en volwassenen kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Daarom hebben we het Svetlana Masgutova Educational Institute opnieuw uitgenodigd om de basiscursus ‘Dynamic and Postural Reflex Integration’ voor de derde keer naar Nederland te brengen. Ditmaal wil Svetlana Masgutova heel graag zelf deze basiscursus geven. Zij zal op zaterdag 16 t/m dinsdag 19 mei 2015 de cursus in Zoetermeer komen geven.

Misschien ben je geïnteresseerd in deze bijzondere methode, en wil je er meer van weten. Misschien overweeg je om deel te nemen aan de basiscursus die in mei 2015 wordt georganiseerd. Op de Nederlandse site staan de MNRI behandelaars vermeld, die volgens de Masgutova Methode werken. Zij kunnen je vertellen wat de meerwaarde is van deze methode binnen hun dagelijks werk met kinderen en/of volwassenen.

In de bijgesloten folder lees je meer over de basiscursus ‘Dynamic and Postural Reflex Pattern Integration’, die Svetlana Masgutova in mei 2015 zal komen geven.

Er zijn nog plaatsen vrij, heb je interesse, lees dan even de folder!

Lees hier de MNRI folder in PDF formaat

Je kunt hierover lezen op http://masgutovamethode.nl (beknopte Nederlandstalige site) en op http://masgutovamethod.com (uitgebreide Engelstalige site).

 

MNRI DPRI Masgutova Reflex Therapie-1 MNRI DPRI Masgutova Reflex Therapie-2