studyBuddy_over_04Sommige leerlingen hebben iets extra’s nodig om zich beter te kunnen concentreren. Ze worden afgeleid door visuele en auditieve prikkels.

De opvouwbare Study Buddy biedt bescherming tegen deze prikkels. De leerling kan in de klas, op de eigen werkplek, blijven werken  en belandt niet in een uitzonderingspositie.

Belangrijk is ook dat de Study Buddy eenvoudig te gebruiken is. De Study Buddy is makkelijk door de leerling (zonder hulp van de leerkracht) te gebruiken.

De leerling kan de Study Buddy op een eigen gekozen moment zelfstandig op tafel leggen en openklappen om zich beter te kunnen concentreren.

studyBuddy_news_08Wanneer de leerling klaar is met zijn werk, kan de Study Buddy weer ingeklapt worden en gewoon op tafel blijven liggen. Het bovenblad van de Study Buddy kan gewoon gebruikt worden als vervangend tafelblad.

Doordat de Study Buddy ingeklapt op tafel kan blijven liggen wordt gesleep in de klas voorkomen en blijft de rust in de klas bewaard.

Om eventuele auditieve prikkels ook nog te beperken kan gekozen worden voor het combineren met een koptelefoon of oordopjes.