Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in mijn gastenboek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 reacties op “Gastenboek”

 1. Een hele mooie site die ik zeker ga aanbevelen bij mijn collega’s.
  Indien u interesse heeft, bied ik u graag enkele zelfgemaakte platen voor visualisering rekentaal aan om op uw site te plaatsen.
  U kan ze onderandere terugvinden op mijn pinterestaccount.
  mvg
  Joke

 2. Wat een goede tips! En wat veel info! GEWELDIG! Met beelddenken is niets mis, maar het sluit alleen niet zo aan bij het normale lesgeven. Velen stranden op een laag niveau. De informatie is niet alleen geschikt voor kinderen. Ik denk al bijna 50 jaar in beelden en ga veel tips zeker uitproberen! ThanX.

 3. Mijn complimenten voor jouw site: modern, eenvoudig van lay out en goed lettertype en ..
  Met heel veel -nuttige- informatie.
  Bedankt.

 4. Hai, geweldig site. Heb twee jongens op middelbaar school mavo, alleen nu kom ik niet helemaal uit wat voor agenda het voor hen zal zijn, je hebt meerdere keuzes boven. Uiteraard is vooraf goed plannen wel belangrijk, help. Bedankt.

 5. Voor onze zoon op zoek naar tools om hem te helpen bij leren in de basisschool als beelddenker. Deze site is heel erg informatief, overzichtelijk en nuttig. Bedankt voor het delen van al deze info!!

 6. Zo blij dat ik op deze site terecht ben gekomen. Hier staat echt een hoop informatie en zoveel ideeën om toe te passen. Ik herken hier zoveel zaken van onze zoon in! Helaas is het wat ver om bij je langs te komen, maar ik hoop dat we aan de hand van deze site onze zoon weer wat ondersteuning kunnen geven.

 7. Wat een ontzettend leuke, informatieve site! Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik op zoek ben naar informatie. Onze dochter is een echte beelddenker en presteert erg onder haar niveau op school. Ontzettend fijn dat er zoveel informatie op staat! Dank je wel!

 8. jeetje…. wat zijn dit veel handige tips zeg. Ik ben er allemaal nu mee bezig. Ik ga dit zeker gebreuken …. dankje !

 9. heel erg leuke en handige site, ik zou ook nog een onderdeel maken waar je kan oefenen, bijv. frans, latijn, engels, grieks,

 10. Wat geweldig dat ik hier gebruik van mag maken. Ik ben je heel erg dankbaar en ga zo door met prachtwerk maken/verzamelen! Bedankt!

  Vr.gr.
  Jorien Elbrink

 11. Ik zocht informatie voor mijn zoontje, maar opeens zie ik dat alle informatie op mijzelf van toepassing is. Wat een herkenning. Ik heb via de langzame weg, mavo, havo, atheneum, mijn diploma’s gehaald en ben uiteindelijk op de kunstacademie terecht gekomen en productontwerper geworden. Ja, ik ben een echte beelddenker. Altijd gedacht dat ik te dom was, om het op dezelfde manier te doen als anderen. Terwijl ik veel antwoorden wel wist, maar ze niet gestructureerd uit kon leggen. Had ik dit alles vroeger maar geweten. Ik zal gelukkig mijn zoontje hiermee wel kunnen helpen. Over hem wordt ook, net als over mij vroeger, gezegd, het zit er wel in, hij is slim genoeg, maar het komt er niet uit.
  Ook zijn wij beiden overgevoelig voor licht, geluid, prikkende labeltjes en gevoelig voor ‘ontroering’ bij kunst, enthousiast en dromers. Ons handschrift is beroerd, maar we kunnen mooi tekenen. Ik heb moeite met simpele taken als saai op alfabetische volgorde leggen, opsommingen e.d. Terwijl men bij ‘moeilijke’ taken en probleemoplossingen men vaak verbaasd is over mij. (Soms leuk, maar vaak voelt het juist beledigend/denigrerend). Ik hoop voor mijn zoon op een bestemming in de kunst of wetenschap, waar creatieve eigenschappen en eigenzinnige oplossingen wel worden gewaardeerd. Ik las laatst een quote van Einstein ‘everybody is a genius, but if you judge a fish by it’s ability to climb a tree, it wil live it’s whole live believing that it is stupid’.

 12. Goetschalckx Griet

  Heb nog niet alles gelezen maar ga zéker rondneuzen voor mijn kindje van 3,5 jaar die nu reeds een 7-tal maanden in behandeling is: reflexintegratie. Al heb ik reeds een boek aangeschaft over deze primaire reflexen, zit ik nog vaak met m’n handen in ‘t haar als er zich zeer moeilijke perioden/momenten voordoen. Vaak gebruikt men ook termen die mij niet zo bekend zijn en deze site is voor mij al meteen heel duidelijk.Zowel voor mij persoonlijk als voor mijn kind kan ik hier dingen uithalen en toepassen. Toch,merk ik dat ik bij momenten ook behoefte heb om erover te praten met ouders die me ‘sneller’ begrijpen en herkenning kunnen geven. Zijn er zulke forums?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *