Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in mijn gastenboek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 reacties op “Gastenboek”

 1. Ik vind het heel leuk informatie te kunnen verkrijgen van uw website. Dit is mijn eerste keer dat ik opzoek ben naar informatie voor mijn werkopdracht inverband met mijn onder officier opleiding.

 2. Marcellus Jozef Pluijmaekers

  Ik ben zowel links als rechtshandig met schrijven. Gebruik de linker en rechter hersenhelft. Oorspronkelijk schreef ik links, maar er werd op de basisschool geschreven met inktpennen, zodat ik moest overstappen op rechts schrijven. Ik kan ook met beide handen tegelijk schrijven.

 3. ik heb pas 4 maart mij werkstuk af en het is vrijdag 1 maart ik ik heb hem nu pas af yesssss en ik hoop dat ik een 9 haal doei

 4. ik vind het helemaal gelijk wat jullie hebben geschreven maar ik heb een creative leerstijl en ik wil graag tekenaressen zijn BEDANKT VOOR ALLES ..

 5. Ik ben lid van een AA-werkgroep. Zelf heb ik een paar werkboeken Neuropsychologie van Margriet Sitskoorn ( Universiteit Tilburg) doorgewerkt. Het leek me een goed idee om de executieve vaardigheden die in die boeken worden behandeld als thema’s in de groepsbesprekingen mee te nemen. Een van mijn groepsgenoten, een vrouw van ongeveer 50 jaar, klaagt erover dat ze moeilijkheden heeft met het vasthouden van dingen die ze hoort, leest of ervaart. Ik heb haar geadviseerd om haar huisarts te consulteren. Daarnaast bedacht ik dat het wellicht zinnig is voor haar om een training van het Werkgeheugen te gaan volgen. Als ik handvatten krijg dan kan ik daar mogelijk zelf een aanvang mee maken. Ik begrijp dat jullie materiaal op kinderen is gericht. Hebben jullie materiaal voor volwassenen of zijn er bij jullie instellingen bekend die me daaraan kunnen helpen?

 6. U gebruikt heel mooie werkbladen om de cijferend vermenigvuldigen met kleuren aan te bieden. Bestaat er ook zoiets voor (cijferend) delen? Daar ben ik naar op zoek.
  Alvast bedankt.

 7. Over het beelddenken ben ik heel sceptisch. Zeker in het onderwijs wordt het niet/nauwelijks toegepast! Heb een LL in de klas (volgens ouders een beelddenker), heb verschillende werkbladen, trucs, armbandjes toegepast bij de LL zonder enige resultaat! Ook de begeleidster van de LL is SUPER arrogant en ZEER ZEER ZEER onvriendelijk. Ouders worden gebrainwashed (school/leerkracht doet alles fout en de begeleidster is heilig).

  1. Hai Melissa, wat jammer is dat! Beelddenken betekent simpelweg dat je rechter hersenhelft dominant is. Het helpt meestal wel om dingen visueel aan te bieden en de leerstof aan te bieden in combinatie met beweging. Wellicht ligt er een andere uitdaging ten grondslag aan de uitdagingen van je leerling. Het is belangrijk naar het hele kind te kijken! Je mag me altijd een mailtje sturen zodat ik met je mee kan denken. Groet, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *