Training “Snel leren=Leuk leren”

thumb_9749p182tsjouug9s121p1hmqjn5vrd1

Minder tijd aan je huiswerk en betere schoolresultaten door efficiënt leren!

De cursus is geschikt voor álle middelbare scholieren van VMBO-TL tot en met gymnasium. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van 3 tot 5 leerlingen. Maar ook voor studenten van MBO en HBO is deze cursus waardevol!

Door een betere planning en organisatie krijg je meer grip op je huiswerk. Je leert 2 tot 3 keer sneller lezen en samenvatten met behulp van mindmaps. Daarnaast leer je hoe je de leerstof beter én langer kan onthouden en krijg je inzicht in jouw manier van leren.

Voor iedereen vanaf 12 jaar

De cursus is voor álle middelbare scholieren van VMBO-TL tot en met gymnasium.  De training is geschikt voor iedereen, dus oók voor beelddenkers, hoogbegaafde kinderen en leerlingen met dyslexie, dyscalculie of ADHD. Studeer je aan een MBO of HBO, of aan de universiteit? Ook dan ben je welkom!

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van 3 tot 5 leerlingen. De technieken die je leert in de training zullen je vele uren werk besparen. Je krijgt weer rust en overzicht. En betere cijfers!

In het kort:

De volgende vragen worden tijdens de cursus beantwoord:

  • Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
  • Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op?
  • Hoe leer ik sneller te lezen en tegelijkertijd beter te onthouden?
  • Hoe kan ik hetgeen ik leer, langer onthouden
  • Hoe maak ik leren leuker

Start volgende cursus:

Dinsdag 4 maart 2014, van 16.30 tot 18.00 uur.  Cursusdata zijn: 4, 11, 18 en 25 maart, 1 en 8 april 2014
Mocht de dinsdag een lastige dag zijn, laat het dan even weten. Bij voldoende aanmeldingen is de donderdagmiddag (16.30 tot 18.00) ook nog een optie.

Kosten:

Cursus Snel leren = leuk leren: € 279,95 voor 6 lessen van een uur, inclusief de materialen en het cursusboek.

Meer informatie vind je op www.time2control.nl/

Inschrijven?

[contact-form subject=’Informatie over de training %26quot;Snel leren=leuk leren%26quot;’][contact-field label=’Naam:’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Graag contact met me opnemen’ type=’radio’ options=’via de telefoon,via e-mail’/][contact-field label=’Telefoonnummer:’ type=’text’/][contact-field label=’Email-adres:’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Bericht:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

3 Reacties op “Training “Snel leren=Leuk leren”

Geef hieronder je reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *